03.04

"All things are looking good from where I sit
Or in the United States of who gives a shit"


Tjo, tänker bara säga innan jag fortsätter skriva att det här inte är värt att läsa så bara strunta i det, gör det om du vill men jag säger bara att det inte är lönt.


Skyll dig själv...

Det här kanske inte är världens bästa tillfälle att nämna men jag såg Scarface för första gången och gillade den starkt. Speciellt en fin liten fras, Jonny Montana reser sig upp från ett bord, full, och skriker åt folket som bara stirrar på honom:

"Det är okej! Glo på bara! Jag är den enda här inne som verkligen uppfyller mina drömmar. Ni behöver sådana som mig, en onding, som ni kan spotta på och prata illa om bakom ryggen. Vad gör det er till då? Goda människor?"

Jag vet inte riktigt om jag kan få igenom en poäng här men jag skall försöka, vad jag tror Jonny försökte säga var att han gjorde som han ville, var sig själv (vilket inte behöver betyda att han gjorde bra saker) och han njöt av det. De som satt och tittade på var sådana som varken vågade gå emot honom eller språka för honom för de var för fega. De var helt enkelt bara en dimma av folk som undvek trubbel. De ville inte stå för sin sak.

Det är just vad jag saknar just nu. Precis i detta nuläge.

Eftersom jag sa åt folk att inte läsa detta så har ni ingen rätt att säga åt mig att skaffa mig ett liv för tro mig, det slår igen.

Jag har ägnat mitt senare liv åt att stå för mina åsikter, vara mig själv. Ja, det finns folk som gör detsamma. Men på något sätt så vill jag märka av detta mer.

Det var vad jag ville ha sagt. Inte så mycket mer på den fronten förutom att jag för tillfället känner mig ganska fel och vet själv inte om jag är förbannad eller nedstämd. Jag vet inte ens om jag skall skälla på folk eller mig själv? Vem har rätt vem har fel?

Men för en gångs skull vill jag nog ha lite respons. Den personen som faktiskt bryr sig, snälla bara sms:a eller ring. Jag bryr mig inte om vem bara det är någon. Vill inte verka otacksam men just nu känner jag mig ganska övergiven.






Vad kommer hända härnäst? Kommer de jag håller av försvinna? Har folk glömmt? Får man lov att vara egoistisk idag? Varför måste jag ha de här tankarna? Varför skall jag vara problemet? Varför är jag inte lösningen som jag alltid brukar vara? Varför kan jag inte klara mig själv? Varför bryr jag mig? Varför skall någon bry sig? Kan jag hålla käft?





kanjaghållakäftkanjaghållakäftkanjaghållakäftkanjaghållakäftkanjaghållakäftkanjaghållakäftkanjaghållakäftkanjaghållakäft?


Bry er inte, jag skrev antagligen detta bara för att få respons. Men om jag skall vara ärlig så vet jag inte vad jag ville med den här texten. Jag har tappat kontrollen.